fredag 31. oktober 2008

Julekort

Det nærmer seg jul, men julekortproduksjonen her i huset går forferdelig seint. Jeg er ikke inspirert til å lage julekort, enda jeg har tittet innom mange blogger, der det vises frem fantastiske kreasjoner. Julekortinspirasjonen har uheldigvis ikke smittet over på meg enda. Et av de få julekortene jeg har laget er dette, med motiv fra WoJ. Det ble ikke helt som planlagt.

Når jeg stemplet opp motivet hadde jeg klart å stemple det skeivt, jeg så det ikke før jeg var begynt å male, dermed var det bare å fortsette malingen og tenke ut hvordan det kunne brukes. Løsningen ble å skråstille motivet. Jeg gjorde enda en tabbe da jeg skulle montere sammen delene. Da jeg hadde limt på blonde øverst og nederst så jeg at jeg hadde satt den på feil i forhold til pyntearket med panelet bak. Dermed viser nesten ikke et av pyntepapirene bak...
Papirene har jeg funnet i restekassen, de er nok fra ifjor, jeg vet desverre ikke hvilken produsent de kommer fra. Metallcharmsen jeg har brukt, fikk jeg som "takk for handelen" i en eller annen nettbutikk engang.

torsdag 30. oktober 2008

Sarah og kyllingene

Er noen dager siden jeg har oppdatert bloggen nå, men her kommer det endelig et nytt kort. Dette kortet har motiv fra Sarah Kay. Jeg fant det i samlingen min med opptrykte motiver, vet ikke hvor jeg har fått det fra.
Motivet er som vanlig malt med Distress Ink. Har utvidet samlingen min med refiller, så nå har jeg litt flere farger å velge i. Dermed slipper jeg å blande så mye, noe jeg ikke er flink til.
Pyntepapirene er fra Imaginisce, Melissa Frances og Graphic 45. Kortet er pyntet med bånd som er festet med en nål fra Kort og Godt. Charms fra Unik hobby, blomst fra Prima. Har også brukt bling og brads. Pyntehjørnene på kortet er stanset ut med qk.
Har brukt Distress Ink, Vintage photo, på kantene av trykket og pyntepapirene.


Tusen takk for at du besøker bloggen min.

søndag 26. oktober 2008

Dåpsinvitasjoner

I begynnelsen av denne uken fikk jeg endelig sendt avgårde dåpsinvitasjonene. Jeg har laget 8 invitasjoner til Kristina sin barnedåp 9.november. Vanligvis kjøper jeg invitasjoner til ting som skal skje for feks bursdager, men denne gangen hadde jeg bestemt meg for å lage dem selv.

Invitasjonene har hovedmotiv fra Ladybug and friends, malt med distress ink og H2O. Syns det var fryktelig vanskelig å finne rett rosafarge med Distress Ink, så etter at jeg hadde malt alle motivene med distresser begynte jeg å male over med H2O på de rosa feltene (som var blitt røde). Måtte bruke en skarp rosafarge for å få fjernet den stygge røde fargen og var redd for at jeg hadde ødelagt 8 motiv som var nesten ferdige og at mange timers arbeid var gått i vasken. Egentlig burde jeg jo malt ferdig ett motiv først for å se om resultatet ble bra, men jeg tenkte selvfølgelig ikke så langt. Malte først brunt på alle motivene, deretter blått osv. til slutt var det bare den rosa igjen som altså ikke ble rosa...

Kartongen er fra Bazzill, pyntepapirer fra Sugar and Spice: stemma, Daisy's og Graphic 45. Hadde jo selvfølgelig ikke bestilt nok pyntepapir med samme mønster så det ble 2 ulike utforminger på kortene, men det ble nå rosa. På kantene på papiret har jeg brukt distress Ink: Vintage photo.
Blomsterpynt fra Prima, har brukt rondeller og brads fra Unik hobby inni. Blad og hjerter (til blad) er stanset ut med qk. Det samme er teksten dåp. Invitasjon stempelet har jeg kjøpt på Papirloftet.Pynten på båndet er fra Panduro.


Inni kortene har jeg stemplet en invitasjonstekst fra Kort og Godt. I tillegg er det bilde av dåpsbarnet.
Neste store prosjekt er å lage bordkort. Dette blir enten babysko eller at jeg tar utgangspunkt i deler av motivet på dåpsinvitasjonene. Har ikke helt bestemt meg enda. Det blir vertfall litt av et arbeid, for jeg er ikke så glad i å lage mange like kreasjoner.
Takk for at du besøker bloggen min.



onsdag 22. oktober 2008

Halloween

Syns denne hAnglargutten var så søt at jeg bare måtte lage ett til kort med motivet. Denne gangen har jeg laget et 15x15 kort i motsetning til det andre litt lenger ned på bloggen, da jeg laget mappekort.

Motivet er stemplet med svart vannfast stempelpute og malt med Distress Ink. Har stiplet med svart penn rundt kanten på motivet.
Kartongen er svart Bazzill bling og oransje Bazzill. Endelig fikk jeg brukt et bling ark som jeg har hatt liggende lenge. Lurer egentlig på hvorfor jeg kjøpte denne typen kartong, bruker den neste aldri. Syns den vanlige typen er finere. Papiret med spindelvev er fra Making Memories. Inni har jeg laget ett hvitt panel, stiplet rundt kanten og stemplet en edderkopp fra Magnolia.
Tusen takk for at du besøker bloggen min. Legg gjerne igjen spor etter deg.

tirsdag 21. oktober 2008

Art Impression

På hobbyrommet mitt har jeg en mappe med mange trykk som jeg har stemplet opp av andre eller fått som en del av bytteringer. Dette er et av dem. Trykket er fra Art Impressions og malt med Distress Ink. Fargene på trykket er mørkere i virkeligheten enn det som viser her.

Pyntepapirene er nok engang fra den store restekassen. Den kassen blir visst aldri tom, enda jeg innimellom gjør fortvilte forsøk på å redusere innholdet i den. Mulig jeg må gi Eirik fri tilgang til disse pyntepapirene.
Blomstene er fra Prima, mens sommerfuglcharmsene er fra Unik Hobby.
Takk for at du besøker bloggen min.

torsdag 16. oktober 2008

hAnglar

Her kommer et hAnglar kort fra meg. Stempelet har jeg lånt av Camilla (Tusen takk for lånet).
Har malt motivet med Distress Ink. Charms fra Kort og Godt. Pyntepapiret som jeg har stempelt gratulerer på er fra Making Memories. De andre pyntepapirene vet jeg ikke hvor er fra. De er funnet i restekassen.


Nærbilde av hAnglargutten.
Tusen takk for at du besøker bloggen min.

onsdag 15. oktober 2008

Art Impression

Her kommer et kort med motiv fra Art Impression. Syns det er fryktelig vanskelig å lage herrekort, strever med å finne stempler som er ok. Men endelig har jeg laget ett (foreløbig). Dette motivet er malt med Distress Ink. Pyntepapirer fra Sandylion og Kaisercraft.

Kortet er pyntet med stjernebrads. Det er lenge siden jeg kjøpte disse, var endel av en stor pakke med diverse metallpynt. Sko og hatt er stanset ut med qk.

Takk for at du besøker bloggen min.

mandag 13. oktober 2008

Julekort

Her kommer 2 nesten like julekort. Det går forferdelig seint med julekortproduksjonen, har derfor funnet ut at noen av årets julekort må bli like, siden jeg ikke er kommet igang før nå. Jeg sender/ leverer ut 30-40 julekort hvert år, og til nå har jeg kun laget 3.

Motivet til disse kortene er fra Magnolia. Jeg fant det i esken med oppstemplede motiv. Ideen til å bruke akkurat dette motivet fant jeg inne på en blogg, men huser ikke hvilken. Motivet er malt med Distress Ink. Har brukt glitterlim på noen av hjertene på motivet.



Pyntepapirer fra 3ndy papir og Daisyd's. Pynten på kortene er fra i fjor. Godt å få brukt opp noe av det en har liggende (les:hamstret på salg).

lørdag 11. oktober 2008

Rosa babykort

Laget et rosa babykort for en stund siden, men har ikke vist det frem på bloggen før. Hovedmotivet er fra Magnolia og malt med Distress Ink. Pyntepapiret vet jeg ikke hvor er fra, det er mulig jeg har laget kort med pyntepapir fra restekassen som aldri blir tom.

Nålene jeg har festet bånd på, er fra Kort og Godt. Brads, kakeserviett og prinsessecharms er kjøpt av en eller annen inne på Rubberstampsforum.

Takk for at du besøker bloggen min

torsdag 9. oktober 2008

Nye kort

Endelig kommer det en oppdatering herfra. Har hatt kortene ferdig noen dager men har ikke hatt muligheten til å legge de ut før nå. Vi har hatt litt problemer med internettoppkoblingen her i huset.

Det første kortet har motiv fra Magnolia malt med Distress Ink. Pyntepapirer fra MME og Rouge de garance.

Blomstene er fra Prima, der jeg har satt sammen to blomster i ulike størrelser med brads og rondeller fra Unik Hobby.

Det andre kortet er et mappekort med Magnoliamotiv. Malt med Distress Ink. Blomst og blad fra Prima. Metallpynten i midten er fra Unik Hobby.
Pyntepapirene er fra Bo Bunny (funnet i restekassa) og Basic Grey :-)

mandag 6. oktober 2008

Sarah Kay

Sist uke var oppgaven på Sarah Kay bloggen å lage et blått kort. Her er mitt bidrag som jeg desverre ikke fikk levert, men jeg fikk nå laget et kort da. Motivet er mitt favoritt Sarah Kay stempel. Det er som vanlig malt med Distress Ink.

Pyntepapir fra Basic Grey, Karen Marie klip og Urban Lily. Tror Charmsen er fra Unik Hobby. Blomster og blad fra Prima. Båndet er kjøpt på Norbys fargehandel i Bergen. Butikken deres i sentrum er absolutt verdt et besøk dersom du er blad i bånd. Sist gang jeg var der hadde de et supert utvalg.

lørdag 4. oktober 2008

Magnoliakort

Dagens kort har motiv fra Magnolia. Har laget det litt mindre enn 15x15 str. Pyntepapir fra den store restekassen (som aldri blir tom). Metallpynten er fra Tim Holtz. Billettene kjøpte jeg fra en eller annen inne på Rubberstampsforum. Stjernen øverst i hjørnet (qk) er stanset ut i "metallpapir". Det viser litt dårlig på bildet.

Har malt motivet med Distress Ink. Det er lenge siden jeg begynte på dette kortet, men tok en stund før jeg fikk det ferdig. Det lå lenge klart for montering, før jeg endelig fikk limt det sammen for noen dager siden.


torsdag 2. oktober 2008

Sukkersøtt utfordring #9

Ukens utfordring i Sukkersøtt laget av gjestedesigner Bibbi. Her er oppgaven:

1. Kortet/prosjektet skal ha minst 2 bretter
2. En eller flere snøkrystaller
3. Bånd og bling
4. Det skal komme tydelig frem at det er et julekort/prosjekt.

Her er mitt bidrag

Jeg har laget et mappekort med 2 bretter på selve kortet og trekkspillbrett i lomma. Hovedmotivet på kortet er fra den høst/vinterpakken til Hanglar og Stanglar. Motivet er malt med Distress Ink. Teksten er fra Aud Design.

Har stanset ut 2 snøkrystaller med qk og satt de sammen med en splittbinders i midten. Har montert bånd bak snøkrystallene. Limt små bling i "sølv" på kortet. Rundt motivet har jeg brukt glitterlim. Pyntepapir fra DaisyD's og Imaginisce.